Nick en Nynke den Heijer

Voorstellen

Wij zijn Nick en Nynke den Heijer. Allebei geboren in Benthuizen (Zuid-Holland). Nick heeft 10 jaar bij de politie gewerkt in de surveillancedienst, bij het prostitutieteam en de laatste jaren als wijkagent. Nynke is creatief en heeft verschillende jaren gewerkt als verkoopadviseur in de woninginrichting, maar kan ook goed overweg met een fotocamera.

In 2017 zijn wij getrouwd en we zijn gezegend met drie kinderen; Luca(2018), Sela(2020) en Nehemia(2023). We zijn lid van de Hervormde Gemeente Benthuizen.

Verlangen

Na een moeilijke periode in ons huwelijk en een radicale ingreep van God heeft God ons het verlangen gegeven om te arbeiden in Zijn Koninkrijk. In een biddende zoektocht die daarop volgde, voelen wij ons geroepen om in Ecuador te dienen in het zending- en ontwikkelingswerk van het project ‘De Olijfberg’. Het gaat ons aan het hart dat er zoveel mensen op deze wereld zijn die de Heere Jezus nog niet persoonlijk kennen en geen christenen om zich heen hebben om het geloof vóór te leven.

De weg naar Ecuador

Nadat God ons de weg had gewezen naar Ecuador, zijn wij begonnen met een voorbereidingstraject en het opzeggen van onze banen. Dit voorbereidingstraject begon met een psychologische keuring en al snel daarna zijn wij begonnen met het volgen van een discipelschap- en missietraining bij Bijbelschool Gospel Mission. Na het afronden van de Bijbelschool zijn wij begonnen met het volgen van een taal- en cultuurstudie. Vanaf het begin worden wij gecoacht door een coach van InToMission die ons begeleid in het gehele proces. Zij heeft ons tevens geholpen met het opzetten van een thuisfrontteam(TFT).
In Ecuador.

D.v. 30 januari 2024 hopen wij naar Ecuador te vliegen. We zullen daar gaan werken binnen het project ‘De Olijfberg’. We verlangen ernaar om dienstbaar te zijn en te ondersteunen in alle activiteiten die plaatsvinden op het project. Het ligt op ons hart om de prachtige evangelieboodschap te delen in een omgeving waar zoveel nood is. Om daar het licht van de Heere Jezus te laten schijnen.
Om op de hoogte te blijven, kunt u ons volgen op ons Instagramaccount, door deel te nemen aan de Whatsappgroep of u in te schrijven voor de algemene nieuwsbrief.

Thuisfrontteam

Ons thuisfrontteam bestaat uit een 6-tal leden met een hart voor de arbeid in Gods Koninkrijk. Het thuisfrontteam bestaat uit Hans van der Velden(voorzitter), Reinaud en Rosanne van Rumpt, Jaap en Irene den Heijer en Marjanneke Gillissen.
Het thuisfrontteam onderhoud het contact tussen Nick en Nynke en hun thuisfront (Gemeente, familie, vrienden en betrokkenen), coördineren acties en dragen zorg voor de verlofperiode en andere praktische zaken.

Voor vragen of betrokkenheid bij het werk van Nick en Nynke, kunt u contact met hen opnemen via tftdenheijer@gmail.com.

Heeft u een leuk idee voor een actie, of wilt u informatie hebben voor en/of over een presentatie, neem dan vooral contact op! We staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Steun het werk in Ecuador met uw gebed en gaven.