Meedoen

Bidden

Bidden

Het gebed is onmisbaar bij het uitvoeren van zendingswerk. Zowel zendingswerkers als de mensen waar zij onder mogen werken hebben het nodig door gebed te worden omgeven door het thuisfront. Wilt u meebidden voor het zendingswerk? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief, om met regelmaat gebedspunten te ontvangen.
Doen

Doen

William Carey Missions drijft op het enthousiasme van vrijwilligers. Mensen die misschien niet de gelegenheid hebben om uit te gaan maar die toch graag vanuit hun thuisland praktisch willen bijdragen aan het zendingswerk. Neem contact op voor de mogelijkheden!
Geven

Geven

Het zendingswerk kan niet zonder mensen die gaan en niet zonder gebed. Maar ook geld is een belangrijk onderdeel van het werk. Zonder geld is het niet mogelijk om mensen te laten gaan. Hebt u het verlangen een bijdrage te leveren aan het zendingswerk door middel van een gift? William Carey Missions is een ANBI-instelling, waardoor u fiscaal voordelig kunt bijdragen aan de verspreiding van het Evangelie. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken...